| ionut332 a întrebat:

Sall va rog spuneti-mi ce sa fac sa no mai doara pe bunicamea picoarele a incercat astile creme si leacuri babesti dar degeaba tot o dor la genunchi spuneti-mi-mi va rog dau FundaVOT

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai ce sa faci. odata cu varsta articulatiile nu mai sunt ce au fost.

| Vi003 a răspuns:

Of, mai e si vremea care influenteaza starea de sanatate si accentueaza durerile reumatismale. E timpul sa poarte ciorapii din lana de oaie prin casa (eu am!) si vesta din acelasi material. Aceste dureri pot sa fie si de la guta, doar un reumatolog sau neurolog poate stabili. Sa ia o trimitere de la medicul de familie si pentru anul urmator, sa-si ia bilet la tratament intr-o statiune. Sanatate bunicii tale si sa aveti grija de ea, cu totii!

| ionut332 explică (pentru Vi003):

Poarta totosi grosi si se imbraca gros si in casa la fel.

| bcalex96 a răspuns:

Salut daca bunica ta are artroza, de obicei cam asta se intampla la oameni in varsta cand ii dor genunchii nu se poate trata, bunica mea a facut tot felul de injectii si creme si tot nu a trecut, cu toate ca de la acele injecti i s-a ameliorat putin durerea dar a revenit pe parcurs la loc.

| corbeaioanagabriela a răspuns:

Galbenele sau Gheara Ursului.

| corbeaioanagabriela a răspuns:

Mai este si Gheara Diavolului.Intreaba la farmacia naturista si sigur iti va raspunde ea ceva.Iti va recomanda, spune-i clar despre ce este vorba.Stiu ca si la mine s-a intamplat.

| ionut332 explică (pentru corbeaioanagabriela):

Dar sa se infasoare sau sa bea ceai sau ce sa faca?