| Dreacu a întrebat:

Sall vreau un raspuns cat mai repede.Am varicela de 4 saptamani sau 3 saptamani si 4 zile nu mai stiu sigur dar intre si varicela nu mi-a trecut de fapt mai intai mi-au iesit toate bubele apoi mi sau uscat dupa care am stat ceva timp cu ele pe mine si le-am rupt eu. Nu am patit nimic doar mi-a ramas semn in frunte acum nu mai am nimic doar pe burta mai mult de vreo 40 de semne si nu stiu ce sa fac?crying((( mi-au trecut sau nu am niste semne parca ar fi semne din cauza ca le-am rupt sau din cauza de la varicela trebuie sa las si acele semne sa treaca? Pot iesi afara? Poate lua cineva varicela de la mine in acest timp?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Este nevoie de 1-2 zile pentru ca veziculele sa treaca prin toate stadiile de evolutie, uscare si acoperire de cruste. Zilnic apar noi pete rosii 5-7 zile.Contagiozitatea tine pana in momentul cand toate veziculele au facut cruste.Atunci poti sa iesi afara.

| denisuca_7128 a răspuns:

Am patit si eu la fel.Nu teebuia sa le rupi pentru ca iti raman semne toata viata si nimeni nu poate lua de la tine acum.

| KittyBoom a răspuns:

Tu defaptai avut zona zoster..si verisoara si bunica mea au avut

| delyaxdddd a răspuns:

Buna,Dreacu! Si eu am varicela si am rupt pana acum 2-3 sincer, o bubita am rupt-o din greseala, iar pe celelalte 2, nu trebuia, deci acum tu vei ramane cu semne, foarte, foarte rau.din cate am auzit exista o solutie prin care pot sa dispara ..nu cred ca va mai lua cineva varicela de la tine.