| dramazaptoorg a întrebat:

Salll TPU Am si eu o intrebare : De 4-5 zile mi-au iesit in cap niste noduli foarte tari, uni ma ustura.Doi mi-ai iesit dupa ureche unu mia mare unu mai mic ce sa fac crying( Niste vecini mi-au spus ca pot fi cancerigeni Deci daca stau acasa risc chiar foarte mult crying Ms anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bărbuș_Razvan_1995 a răspuns:

Ai rubeola sau oreon

10 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Trebuie neaparat sa te duci la un dermatolog pentru consultatie - nu amana.

| alem a răspuns:

Du-te la dermatolog.

| allynna17allynna a răspuns:

Nu chiar, poti avea rubeola ca sunt foarte multe cazuri acum de cand cu primavara asta...asa mi.au iesit si mie cand am avut, in urma cu o luna, dar totusi te poti duce si la medic sa fii mai sigur/a. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du`te la doctor. Poti da in complicatii.

| thecakeisalie a răspuns:

Iti ies coarne.

| WholeWorld a răspuns:

Du-te la doctor crezi ca cineva de pe TPU iti poate spune exact ce ai? poate unu iti spune ca este totul ok? dar de ce sa risti
Fii precaut si du-te la doctor... Cred ca trebuie sa te duci la dermatolog

| dramazaptoorg explică:

Si mai am unu pe gat

| dramazaptoorg explică:

Am fost la doctor si mi-a zis ca am varicela si asa este mi-au iesit bube pe tot corpulsad

| Erika_Sofron_1977 a răspuns:

Da mai multe detalii

| Bărbuș_Razvan_1995 a răspuns:

Vecinii te-au speriat doar, ai rubeola sau oreon