| Valleriu_Feleaga_1999 a întrebat:

Sallut ma numesc Vally si as vrea sa stiu cum as putea sa fac, ca grasimea din mancare sa nu mi se mai puna in oase ci pe carne eu sunt genul acela de om care mananca oricat si nu se ingrasa...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Grasimea din mancare, nu se depune in oase, ci se depune pe vasele de sange, sub forma de aterom.Cu inaintarea in varsta este periculos pentru sanatate.Nu ai scris varsta ta,dar daca esti tanar,ai sa vezi urmarile mai tarziu la batrinete cand apar urmarile exceselor. Daca mananci sanatos, adica orice carne insotita de legume, fructe cat mai multe, supe din legume, ciorbe chiar acrite cu bors de tarate(este foarte sanatos). Conteaza mult si gena ta! Eu am 60 ani, 164cm si 56kg, sex feminin.Nu am fost niciodata grasa, maxim 60 kg, in concediu.

| pietrean a răspuns:

Din politete, ar trebui sa dai funda, raspunsului care ti-a placut!

| viotedy a răspuns:

Mergi la endocrinolog si-ti da tratament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,Vali!
Tot ce ar fi bine sa faci este sa reduci consumul de alimente prea grase, sa nu faci exces.
Totusi grasimea in exces nu-i buna.
Mananca mai consistent, fa miscare zilnic, poti vorbi si cu medicul de familie sa vezi ce parere are.
Te pup!

| Valleriu_Feleaga_1999 explică:

Dar chestia e ca sunt slab rau. chiar daca mananc cam 5-6 mese pe zi...