Pentru varsta ta, greutatea, in limite normale, poate varia asa:
greutatea minima acceptabila: 50 kg
greutatea ideala: 59 kg
greutatea maxima acceptabila: 68 kg
Deci, teoretic, esti in limite normale.
Acum esti in crestere si o sa mai slabesti, o sa vezi. Poti sa renunti la dulciuri, daca vezi ca incepi sa te ingrasi.
Aici iti poti calcula greutatea ideala, in functie de varsta si inaltime:
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
66 de kile e enorm pentru 12 ani, am colegi de facultate care n-au 66 de kile
Pai mananca mai putin din cat iti pune apoi zici ca nu mai poti si faci sport va trebui sa alergi destul de mult si sa sari coarda. Sper ca te-am ajutat funda?
La 12 ani eu îmi făceam singur de mâncare.Tu nu eşti în stare să-ţi încălzeşti singură ciorba sau să îţi pui în farfurie cât doreşti? Puţin sport nu a omorât pe nimeni, eu zic că poţi face şi fără acordul mamei tale.
Daca ai peste 30 de ani da e normal.Dar l; a varsta ei nu e..la varsta e la baieti se recomanda de exemplu daca ai 1 66 sa ai 66 de kile. dapoi la fete.@Missperfect Iti spun eu ca nu e normal..Nu mai manca atata..Adica ce mama te decide cat sa maanci si cat nu? adica e aiurea rau de tot.
50 kg minimm la 12 ani? la fete? ai baut ceva? sau ce ai fumat?
Pai ai avea cam 2 variante: puneti tu in farfurie cat doresti sau exista si medicamente care absorb grasimi. dar daca nu tear lasa mama ta sa le ei eu ti-as sugera sa le ei fara sa stie ...sau ai ma putea sa faci un lucru : mananca cat iti pune mama ta in farfurie apoi mergi si vomita
Ba prietenes te sfatuiesc sa nu mai folosesti emblema anonimouse ca esti un gnufag
Lasă să fiu, nu mă interesează ce zic alţii. Imaginea de la avatar este singurul lucru care mi-a plăcut la porcăria aia de film V for Vendetta.Nu mă interesează că au luat-o şi anonimii.
Inainte sa-şi cumpere perucă purta gluga să nu vadă lumea că-i cheală. E aceeaşi mască, ce contează acum daca avea sau nu gluga pe cap.
Şi să ştii că eu chiar aveam de gând să-mi schimb avatarul, dar acum nu mai pot că mi-ai zis tu.
Http://dietadukan.ro/regimul, dar orice regim se tine toata viata, altfel te vei ingrasa dublu dupa terminarea lui.
Eu zic sa faci o ora de exercitii de aerobic pe zi. Gasesti pe net sau te poti duce la sala.
Micsorezi portiile de mancare sau mananci mai rar.
Fructele se mananca doar dimineata, altfel imbaloneaza.
Incearca sa numai mananci dupa 18:00
Stiu ca este foarte greu sa te abtii, dar incet te obisnuiesti.
Eu asa am slabit.
Iar regimul de mai sus, e foarte bun.
Succes.
Carmen133 întreabă: