Probabil ai racit la plamani. Poti merge la medic sau sa incerci o metoda babeasca, iei sare neiodata, o pui intr-o batista, o incalzesti si o pui pe piept. E doar o supozitie. Poate ai altceva.
Frate nu stiu ce sa-ti zic altceva in afara sa te duci la doctor si sa nu mai cauti raspunsuri pe astfel de site-uri pentru ca anumite persoane doar pentru a se da destepte sau doar pentru a te face pe tine sa te simti mai bine ar fi in stare sa iti dea raspunsuri ernate care tie ar putea chiar sa-ti agraveze starea..Ai grije de tine si sa te faci bine. \m/!
Ca sa iti iesi din griji mergi la un cabinet medical, la scoala sau in alta parte, dar la varsta aia mi-e greu sa cred ca pot aparea probleme la inima, daca aveai ceva ar fi aparut de la nastere
Buna, uite ce e si eu am avut aceeasi problema ca a ta cand aveam 9 ani si chiar si acum o am dar o data la 3 luni mi se intampla acum.E din cauza ca inima iti bate prea tare, asa m-i s-a intamplat si mia cand eram mic eram agitat si cand am fost cu parintii mei la un control la Bacau doctorul mi-a spus ca nu am nimic ca imi bate inima tare fiinda sunt agitat cateodata.Intelegi funda?
Deeaandreea9156 întreabă: