| Cristian0884df11 a întrebat:

Sallut TPU! Va rog sa ma ajutati ca am o problema mare cu somnu deci ma culc la 2-3 noaptea si ziua parca plutesc in aer si am incercat de mii de ori sa ma culc odata la 22:00 dupa la 23:00 si nu are rost ma pun in pat si tot ora 2-3 noaptea adorm ajuta-tima sa dorm mai rapid max 30 min nu mai suport si chestia cu laptele am incercat dar in zadar nu am telefon langa mine nu e lumina in camera nu e galagie deci nu stiu care e prolema dau funda dar ajutati-macrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandruanghel a răspuns:

Un sfat pentru adormit. Baga-ti castile in telefon, intra pe YouTube si scrie ASMR! Acolo sunt oameni care fac aceasta chestie special pentru oamenii care au probleme cu somnul. Asculta zgomotele facute de ei, si o sa adromi instant! Mie imi merge.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Problema este ora la care te trezesti. Ea trebuie sa fie cu minim 16 ore inainte de ora de culcare. Daca te culci la ora 22.00, trebuie neaparat sa te fi trezit macar la ora 6 dimineata, nici un minut mai tarziu.
Daca vrei sa te obisnuiesti, trezeste-te cateva zile la 6, indiferent de ora la care te culci. 3-4 zile iti va fi foarte greu, apoi te vei invata.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Bea ceva inainte sa te bagu la somn rolling on the floor

| 1WizKhalifa a răspuns:

Salut! Apuca te și fa efort, dacă ești la țară ai ce sa faci, obosește te cat poți într o zi și o sa vezi ca adormi mult mai devreme!

| Cristian0884df11 explică (pentru 1WizKhalifa):

Din pacate sunt la bloclaughing

| 1WizKhalifa a răspuns (pentru Cristian0884df11):

Alergi Câteva ture de cartier și niște serii de flotări, apoi dormi devreme ca sa te obișnuiești. Nu dormi mai mult de ora 9 dimineața

| Cristian0884df11 explică (pentru 1WizKhalifa):

Mersi am sa incerc! sper sa pothappy