| iuliaGirl11 a întrebat:

Sallz am o problema straight face : am cercane dar nu inteleg dc pentru ca dorm 8 ore din 24 si plang foarte rar. Ce asi putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi, cauzele pot fi : din cauza oboselii sau a stresului acumulat in fiecare zi. Dar cearcanele pot preveni cu ajutorul unor creme, poti sa te duci la un salon de frumusete sa ti le indeparteze sau poti sa iti tai felii de catraveti proaspeti (NU murati) si sa ti le pui pe ochi o felie pe ochiul stang una pe ochiul drept si stai cu ele 15-20 minute. Multa bafta! Fundita? puppy dog eyes

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Buna! Dormi si tu mai mult...baga-te in pat mai devreme si fa-ti o cana lapte/ceai cald eventual asculta si niste muzica,gandeste-te la ceva frumos uita-te la tv,poate ar trebui sa depui mai mult efort fizic in fiecare zi, sunt zeci de solutii, conteaza sa vrei eventual foloseste si un roll-on care ascunde defectele asta e ce ai putea face... apoi cauza lor poate fi si mostenirea de la parintii tai depinde de forma fetei fiecaruia daca tu spui ca dormi 8 ore.Pa Pa!>:d

| diidii a răspuns:

Stiu eu 2 solutii. Sper sa te ajute:*
1.Pui 2 linguri la congeletor le lasi 3-4 minute apoi le scoti si le pui pe ochii.Le tii vreo 10 minute. Dupa... vei avea ochii putin rosii dar sa nu te sperii, e normal, iti trece in cateva minute.
2.Umezesti 2 pliculete de ceai verde si le tii pe ochi, la fel, 10 minute.
Succes :*
funda?batting eyelashes

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toată lumea are cearcănele, mai accentuate sau nu!
Plimbă un cub de gheață pe zona interesată, dimineața la trezire, ajută la circulație sau pui felii de castravete foarte reci ori o lingură care a stat peste noapte în congelator.
Un mic truc, poți aplica un anticearcăn.
Pa, pa.

| micutadhampir a răspuns:

Cand dormi orele alea? Pentru ca somnul de la 10 seara la 8 dimineata e infinit diferit decat, sa zicem, somnul de la 2 noaptea la 12 ziua. Incearca sa te culci mai devreme, medicii recomand la 10 seara, stiu ca suna...babesc, dar s-ar putea sa te scape de cearcane.