Cat:O:O? man iti zic eu ca nu e bine ce vrei sa faci tu iti distrugi corpul si mai ales stomacul sa slabesti atat intr-o perioada asa scurta e foarte riscant daca ai burta si slabesti asa repede ti se lasa pielea pe abdomen si sunt sigur ca nu vrei asta.in fine daca tot doresti sa slabesti asa repede poti sa ti o cura dar cura fara sport nu o sa dea rezultatele pe care le vrei, apropo cunosc oameni care s-au infometat, ajunsesera sa manance decat un mar pe zi si in 3 zile au ajuns la spital slabisera considerabil intr-adevar dar apoi la spital le-au pus perfuzii cu vitamine si au pus dublu la loc asa ca tu alegi ce vrei sa faci.bafta si numai bine
Parerea mea este ca este imposibil. sportul te va face sa slabesti. de ce te grabesti? ai rabdare daca vrei sa ai rezultatul dorit. succes
20 de kg intr-o saptamanaa? Pai fara sport scuza-ma, e aproape imposibil si nu e cazul sa iei medicamente ca oricum nu sunt prea bune. Eu zic sa te apuci serios de sport si sa mananci natural, fara grasimi, sucuri acidulate si alte alimente care ingrasa. Si sa slabesti nu e asa de usor, trebuie sa depui ceva efort!