| BuBuLiNnA a întrebat:

Sallz! Cum pot sa scap de raul de masina? Mi se face rau si pe distante scurte. Mersi. Byeee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| R9kitty a răspuns:

Hey! Pai daca mananci inainte sa pleci, manaca ceva usor cum ar fi painea prajita cu ceai, iar dupa aceea ia o pastila de Metroclopramid(il gasesti la farmacie, e un leu folia). Ca sa nu iti fie rau ia pastila de 3 ori pe zi(daca calatoresti o zi sau mai mult)
Pe langa asta poti sa mananci din cand in cand o feliuta de lamaie, ca sa nu ti se faca greata. Sper ca te-am ajutat. Zbye:*

7 răspunsuri:
| mymed a răspuns:

Uite aici o serie de sfaturi pentru prevenirea raului de miscare
http://mymed.ro/rul-de-micare.html

| Xonia a răspuns:

Sa ai o lamaie cu tine cand mergi cu masina
SI bei putina zeama de lamaiehappy

| Dianné a răspuns:

Daca e un drum scurt, poti sa mananci ceva dulce, si scapi de acel rau.Asta am incercat`o.Cand ai de parcurs un drum mai lung, ia o lamaie cu tine si metoclopramid.Sau,poti sa lasi medicamentele deoparte, si poti sa iei pe cineva cu tine sa destindeti atmosfera.carti table, bancuri. d`asteabig grin
Pupici kiss

Răspuns utilizator avertizat
| Serendipity17 a răspuns:

Uite aici

http://sanatate.acasa.ro/boli/cum-sa-scapi-de-raul-de-masina-1017.html

si exista si nispe pastile :) cel putin la fratele meu au mers trucurile astea

| Ðεεα • ♥ a răspuns:

Bună. Şi eu am fost la fel, până acum puţin timp! Nici nu zic că mi-a fost, îţi e rău de la miros şi celelalte, eu una, nu am încercat nimic, doar mă abţineam să nu vomit, azi aşa, mâine la fel, şi uite că mi-a trecut! Tu, du-te la farmacie, şi iţi v-a da nişte pastiluţe care să le iei cu jumate de oră înainte să mergi cu maşina!

Baftăăă!

| Alexandra_7209 a răspuns:

Exista niste pastilute speciale pentru raul de masina