Nu stiu cum ai putea sa scapi de pistrui, sincer
Dar cred ca poti sa-i ascunzi cu un fond de ten.
Bună.
Lasă-i acolo unde sunt, nu te deranjează, nu-ți cere apă și mâncare.
Mie îmi plac oamenii cu pistrui. Eu când eram mică și mergeam la mare, după ce mă bronzam, eram cel mai fericit copil, îmi apăreau pistrui pe față!
Când ai să fii mai mare, poți face o terapie cu laser (lumină pulsativă - T. L. P.), acum ești în creștere și pot ceda ei.
Hai zâmbește!
Pa, pa.
Si ce daca? Si prietena mea are si este unul din lucrurile care m-au atras la ea :X
Cine te place, te place cu tot cu pistruiPrintr-o operatie cu laser se poate da jos pistruii... Dar lasa-i acolo unde sunt ca, cu timpul vor disparea(cred)
Atatea femei se bucura de acestia, iar tu vrei sa scapi de ei... Lasa-i deocamdata in pace, ai sa vezi mai tarziu ce poti decide cand vei fi mai mare deocamdata esti in crestere, evita sa-i zgandaresti ...Asta de fapt este Sarmul tau, Eu-l tau... Fi mandra ca esti unica sau printre cei putini ca tine. Lucien.
Hei si eu am pistruii eu am o crema foarte buna crema pentru pete si pitrui de la Farmec este 12 lei nu scumpa dar de pistruii nu putem scapa numai prin operatie dar ii decoloreaza si arata super:X chiar ii indragesc iar asa fac masca cu zeama de la lamaie te pup
Draga mea,
prieteneste iti spun ca pistruii au farmecul lor si daca vei incerca sa faci un complex din asta, nu te vei ajuta foarte mult. Pistruii pot fi foarte "chique"(cum ar spune francezii) si iti pot da un aer aparte, o personalitate pe care nu o poti intalni la oricine. Mie persoanele cu pistrui imi par strengare si foarte placute.
Ca sa vedem si din alt unghi problema, te invit sa intri pe www.farmacia-verde.ro/2008/06/afectiunile-tenului/ si sa citesti cele cateva randuri de la pct. 3 - "Pistruii".
Mult succes si... fii chique!
Draga mea... poate ti se pare ca sunt paranoica dar intotdeauna mi s-au parut pistruii superbi... te fac sperciala si diferita d celelate fete doar prin prezenta lor si cand vei fii mai mare vor arata mult mai bine...si nu folosii fond d ten d la varsta asta esti perioada pubertatzii cand apara cosuri si fata se ingrasa...risti sa iti apara niste cosuri d care nu poti scapa si ar arata de-a dreptu gretzos...cun multe cazuri nu vb prostii...nu da cu nimic pe fata...gadeste-te mai bine cosuri decat niste bube oribile numite cosuri...decizia ta dar mie tot imi plac
Nu cred ca poti sa scapi de pistrui. mie la unele fete chiar imi plac. e ceva mai deosebit. sh unele chiar le pun in valoare. tu de ce nu?
Si eu am...sh toata lumea se intreaba cum ar as arata fara eu am fff multi pistrui, la mine toata familia a fost pistruiata...si acum si surorii mele mai mici ii apar, si poti evita aparitia lor, nestand la soara sau stand, dar data cu o crema protectoare...si cum le-am mai spus la muuulti:"Fata fara pistrui e ca cerul fara stele"
Mha lume [allz] nu v'am intrebat daca va plac pistruii... v'am intrebat daca stiti ceva tratamente naturiste, medicamente etc etc [fara fond d ten] inpotriva pistruilor...
peace
Am eu un remediu bun
eu s pe cls 6 s urasc pistrui
Dac vrei vb pe mess
id meu este :ionelableahu
Ofata122 întreabă: