| Visatorul_3011 a întrebat:

Saloot- Cred ca ar trebui sa o iau cu inceputu tongue
Acum cativa ani de zile (4, 5) am incepuut sa vad un punct de culoare neagra in fata ochilor, in acel mooment nu i-am dat importanta dar cu timpul punctul acela sa facut mai mare si nu numai miauu maii aparut si altele pe langa el sad
Am fost la mai multi doctori si tooti miau zis acelasi lucru (Nu e nimic grav, stai linistit nu se va intampla nimic)
Dar acum am ajuns in situatia sa am ambii ochi plini de punctulete negre si toot felu de liniutze sad
Am inteles ca aceste liniutze se numesc (flacoane sau puncte fudds)
si apare atunci cand ai miopie sad
intrebarile mele sunt - Ce tratamente exista pentru inlaturarea lor?
Se poate inaltura prin operatie aceste puncte si daca da unde se poate face acest lucru?
Maii vede cineva asa ceva sau are ceva asemanator?
Ms mult si astept cat maii multe sfaturi :X
Funda si voot pentru cel mai bun raspuns tongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DarkShaodw1 a răspuns:

Imi pare rau daca repet ceva ce stii deja, dar neaparat trebuie sa te duci (iar) la un oftalmolog! Noi nu suntem doctori aici, si nu puteam sti sigur ce-i cu punctuletele alea. POate intr-adevar ai miopie, si atunci, cu niste ochelari se poate rezolva...
De problema ta nu prea am auzit...De aceea e neaparat sa te duci la oftalmolog si sa-i spui exact situatia ta, ca sa stie ce sa faca.

0 răspunsuri: