| Visatorul_3011 a întrebat:

Saloot - Daca fac flotarii zii de zii credetii ca voi reusii sa am niste umeri rotunzii si bine sculptatii?
Eu am oo problema sunt destul de voluminos la corp dar am umerii cam (ascutiti) adica mi se vad oasele si arata foarte nasool sad
Ce credetii ma vor ajuta flotarile sa arat cat de cat binisoor si si sa am niste umeri frumosi?
Va rog mult dau funda si voot pentru cine ma ajutaa si imi da cateva sfaturii folosiitoaree :X
Mss mult kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Teo a răspuns:

Da ajuta, dar incearca pe langa flotari sa mai faci si niste exercitii la nivelul bratelor pentru ca pun umeri in miscare.

11 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Umeri ascutiti Dumnezeule ai mila

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Poţi să-ţi garantez că dacă vei scrie mai corect gramatical, o să fii mult mai apreciat decât dacă o să ai umeri frumoşi.
În altă ordine de idei, nişte flotări n-au cum să-ţi strice indiferent de situaţie happy. Fă sport în general şi corpul ţi se va dezvolta armonios.
Atenţie, însă pune mai mult accent pe ce-ai în cap! Muşchii nu te vor duce la fel de departe (intelectual şi social vorbind) precum o poate face o minte ascuţită.

Numai bine.

| dicualex a răspuns:

Omule, du-te si arunca-te in Dambovita, scapa lumea asta de un dobitoc

| unu a răspuns:

Flotarile nu dezvolta umerii (deltoizii). Cred ca poti sa gasesti pe internet execitii pentru deltoizi. Nici eu n-am umerii mari. Depinde si de felul in care ai corpul (de mostenirea genetica)

| Iepurila a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=eOM1EGE9a-Q&feature=fvst
Invata din video cum sa faci umeri. Si sa ai un regim alimentar adecvat. Daca vrei sa faci masa musculara in zona respectiva. Trebuie sa muncesti destul la ea, dar trebuie si alimentatie corespunzatoare. Salut!

| Iepurila a răspuns:

Ai pus punctul pe "i" Lucian. Imi place.big grin Bravo.hee hee

| tapeee a răspuns:

Flotarile formeaza spate, umeri, brate, piept. Asa ca DA, iti vei forma umeri rotunjiti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru tapeee):

Serios? DE CAND lucreaza flotarile alea?

flotarile lucreaza piept, triceps si deltoid anterior.

Spatele si restul NU.

flotari = miscari de impins, spatele ( si o parte din umar, biceps, etc. ) se lucreaza cu miscari DE TRAS sau de flexie.

copil mic, mai documenteaza-te

| Kida20 a răspuns:

Da' tu chiar ai o problema cu "o" si "ii".cum naiba sa zici "mult" in loc de mult sau "sfaturii" in loc de "sfaturi" cu un i? Doamne ajuta.si nu mai tipa atat.daa? aii inteelesss? laughing gosh. fundita?:X:*:X:*:X laughing

| Visatorul_3011 explică:

Nuuu maii tipaa beliimiaii toata **** cu mata in bratee laughing Caa ma speriii laughing
Aii intelesssss laughing bagateaii **** in mataawinking

| antonio381996 a răspuns:

Flotarile n-au nicio traba cu umerii!winking flotarile iti lucreaza pieptul.winking atat daca vrei sa faci la umeri. fa ridicari cu ganterele amn2 de la umeri in sus.
EU fac sala asa ca stiu!; dwinking