Da ajuta, dar incearca pe langa flotari sa mai faci si niste exercitii la nivelul bratelor pentru ca pun umeri in miscare.
Poţi să-ţi garantez că dacă vei scrie mai corect gramatical, o să fii mult mai apreciat decât dacă o să ai umeri frumoşi.
În altă ordine de idei, nişte flotări n-au cum să-ţi strice indiferent de situaţie . Fă sport în general şi corpul ţi se va dezvolta armonios.
Atenţie, însă pune mai mult accent pe ce-ai în cap! Muşchii nu te vor duce la fel de departe (intelectual şi social vorbind) precum o poate face o minte ascuţită.
Numai bine.
Flotarile nu dezvolta umerii (deltoizii). Cred ca poti sa gasesti pe internet execitii pentru deltoizi. Nici eu n-am umerii mari. Depinde si de felul in care ai corpul (de mostenirea genetica)
Http://www.youtube.com/watch?v=eOM1EGE9a-Q&feature=fvst
Invata din video cum sa faci umeri. Si sa ai un regim alimentar adecvat. Daca vrei sa faci masa musculara in zona respectiva. Trebuie sa muncesti destul la ea, dar trebuie si alimentatie corespunzatoare. Salut!
Flotarile formeaza spate, umeri, brate, piept. Asa ca DA, iti vei forma umeri rotunjiti.
Da' tu chiar ai o problema cu "o" si "ii".cum naiba sa zici "mult" in loc de mult sau "sfaturii" in loc de "sfaturi" cu un i? Doamne ajuta.si nu mai tipa atat.daa? aii inteelesss? gosh. fundita?:X:*:X:*:X
Nuuu maii tipaa beliimiaii toata **** cu mata in bratee Caa ma speriii
Aii intelesssss bagateaii **** in mataa
Flotarile n-au nicio traba cu umerii! flotarile iti lucreaza pieptul. atat daca vrei sa faci la umeri. fa ridicari cu ganterele amn2 de la umeri in sus.
EU fac sala asa ca stiu!; d
TaviOctavian111 întreabă: