Daca era pisica ta sau era a unor vecini se era de casa si cu toate vacinele facute, cred ca totul este OK. Daca era dupa strada sau turbata, mai bine te duci la un medic. Chiar si daca era de casa sau nu, tot e bine sa te duci la medic decat sa ai doamne fereste cine stie ce boala. Oricum, pisicile de obicei sunt curate si daca era si vacinata, totul e bine.
Bună.
Este bine să te vadă un medic, cel de familie mâine. Să nu depășească 48 de ore de la incident!
Pa, pa.
Cat timp are toate vactinurile nu cred ca ai putea pati ceva cat timp te-ai dezinfectat
Pai daca e vaccinata si toate cele, in acest caz nu patesti nimic.
Nu se intampla nimiuc daca pisica are toate controalele facute, doar nu e turbata, nu vei pati nimic, si eu am aut o pisica care m-am muscat si inca traiesc! funda te rog
Ar putea fi o problema. Daca ai vazut "Omul Paianjen", filmul, atunci poti trage singur concluziile. Cum crezi ca a devenit asa? Asemenea unui paianjen. Ai foarte mare grija. Sau "Batman". Totusi ai un avantaj. Poti juca intr-un film si sa devii celebru. Decizia iti apartine, ori devii un star ori du-te cat mai urgent posibil la un medic. Take care
Nu ai ce sa ai! Eu am o pisica si ma musca in fiecare zi dar nu patesc nimic
Mda nu o sa patesti nimica daca este vaccinata >< sper ca te-am ajutat >< vreau fundita :*