Cresterea nu ti-o afecteaza. Gandeste-te ca nici fesul nu-ti afecteaza cresterea parului.
Din cate am inteles afecteaza tesutul, muschii care sustin sanii. Fiind sustinuti de sutien muschii au tendinta sa se lase si s-ar putea sa ajungi mai repede cu sanii lasati. Am inteles ca bustiera ar fi mai recomandata.
Numai bine.
Eu de la varsta de 14 ani am inceput sa port sutien. Nu o sa ai probleme cu cresterea lor, insa asa cum a zis curlyyy ti se vor lasa, acuma depinde de fiecare fata. Am prietene care au sanii mici si da poarta sutien cu burete ca nah mama natura nu le-a inzestrat cu sani mai marisori si apeleaza la sutien cu burete sau push up. Eu personal nu port sutien cu burete ca nu am de ce si nu am sanii lasati. Cat de mult se vor lasa sanii, depinde de marimea lor si de fiecare organism.
Nu iti afecteaza cresterea dar de preferat ar fi sa folosesti cele care nu au sarma deoarece sunt foarte periculoase pot duce la aparitia nodulilor
Nu îți afectează creșterea. Însă ar fi mai ok să eviți sutienele cu sârmă, deoarece acelea favorizează lăsarea sânilor.