| amluatcaprafoarterausimadoarecapu a întrebat:

Salu ma numesc madalin si am 15 ani. stiu ca am mai pus astfel de inrtrebari,dar cand aud raspunsuri bune parca nu mai mai ingrijorez, eu am oproblema sunt am anxios si ma speri din ori ce, in principal mi-e frica ca pote am ceva la inima. am fost verificat de 4 toctori si miua spus ca sunt absolut normal cu inima n-am nimic. dar eu tot continui sa ma gandesc ca asi avea ceva.
mi-am luat tensiunea si o aveam 150/73 am mai luat-o o data si o aveam 140/70 am mai luat inco data si o aveam 120/69 si inco data si o aveam 122/71. ce credeti este bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Lisa01 a răspuns:

Ti ai raspuns singur la intrebare.te gandesti tu foarte intens la lucrul asta.incearca sa te detasezi de problema si ai sa vezi ca totul se rezolva de la sine. daca doctorii ti au spus ca esti in regula, totul este in capul tau.relax...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa te duci la un psiholog, ca ai pus intrebarea asta de pre multe ori. si nu iti mai lua singur tensiunea, lasa medicii sa se ocupe de treaba asta

| Roxelll a răspuns:

Hmm...sincera sa fiu si eu ma sperii de orice da nu am ce face...cred ca o sa treaca de la sine big grin si in legatura cu tensiunea nu ma prea pricep la asa ceva.dar daca medicii au zis ca nu ai nimic nu are rost sa te ingrijoreziiwinking

Întrebări similare