anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU!
De ceva timp mă confrunt cu niste probleme:
1.Pe părțile laterale ale gatului se vede foarte bine pulsul inimii (am o poziție de somn foarte urâtă din cauza unor probleme ale coloanei)
2. Durere torace stânga care e prezenta de luni bune, nu a trecut cu tratament fizio-kinetoterapie, am fost la 3 doctori cardiologi, control plămâni, glanda, stomac si toate sunt in regula.La o analiză de sânge vitamina D3 a ieșit scăzută (valoarea normala trebuie sa fie in 30-100 și eu am 15, 2 și mi s-a dat Detrical de 1000, 1 pastila pe zi).
Ce și cum ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca e o problema atâta timp cât pulsul e normal, poate doar ai mai slăbit sau ai venele mai pronunțate.
Dacă în urma analizelor și controalelor totul a ieșit bine, ar trebui sa te mai liniștești un pic pentru ca și starea ta de agitație și frica poate sa îți creeze panica cu simptomele aferente.

Durerea asta în partea stanga o mai știu de la cineva și nu i se găsește cauza, dar dacă nu e vreun organ afectat sigur e vreun mușchi.
Dacă faci frecvent efort fizic, nu prea scade în intensitate.Trebuie odihna.

Iar legat de coloana, pe lângă consult și terapie cred ca ai nevoie și de o saltea/burete special ca să te poți odihni.