| M21mihai a întrebat:

Salu TPU! Am 16 ani, si am o problema la o măsa, ma doare foarte tare sad si as vrea sa ma duc la dentist. Problema e ca nu stiu cat costa. Uni oameni au zis ca daca sunt minor e gratuit, eu nu stiu ce sa zic. Ei bine, voi ce credeti, daca e cu plata cat ar costa? mutumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vreo 200 lei daca iti face un compozit bun la o carie posibil intra endodonta la pretul ala, informeaza-te la un cabinet

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

TEORETIC, copiii/adolescenţii sub 18 ani ar TREBUI să aibă asigurate GRATUIT serviciile stomatologice principale.

Doar TEORETIC, deoarece ( practic ), NU mai sunt fonduri aferente cabinetelor stomatologice!

De altfel, nici în anii anteriori NU prea găseai un stomatolog care să aibă Contact cu CAS şi să vrea să efectueze lucrări gratuite la copii sad

Din păcate, va trebui să PLĂTEŞTI lucrările dentare efectuate!
În funcţie de "problemă" şi de cabinet, te poate costa între 100-300 lei...

Toate cele bune.

| GabrielaIoana a răspuns:

Poti sa te duci prin intermediul scolii la care esti si in cazul asta e gratuit. Daca te duci la cabinet normal vei plati. Depinde ce trebuie sa iti faca. Poti sa te duci la un control dai aproximativ 50 lei si o sa iti zica ce carii ai si ce masuri trebuie sa iei sa le rezolvi inclusiv cat te va costa.