Poti intra dupa operatie si nu ai nevoie de buletin sau legitimatie.Cat despre alimente...merge salata de legume fara ulei.Am avut o matusa.Era aceeasi treaba.
1. AI voie s-o vizitezi;
2. Tebuie sa ii aduci alimente(fructe);(legume)
3. Nu, nu ai nevoie de ceva s-o vizitezi.
Sper ca ti-am fost de ajutor; Didulica
Eu stiu ca are voie doar lichide in primele 3-4 zile de la operatie. Si nu orice fel de lichide (de ex: sucuri nu are voie). Apa, ciorba de legume strecurata...
Cel mai bine intreaba medicii. Oricum, nu are voie cu nici un fel de alimente solide.
1)O poti vizita doar cu acordul medicului care a operat-o.2)ii poti duce iaurt si supa de legume (are voie sigur )Iar daca vrei sa ii duci fructe ii poti duce doar daca ai acordul medicului dar in principiu fructe moi si taiate(iti va da medicul un regim cu ce are si ce nu are voie sa consume) fundita?
Atentie, in cazul unei interventii la intestine, persoana in cauza este hranita doar intravenos, pana la refacerea traficului intestinal (pana cand persoana poate avea din nou vanturi), apoi poate manca o supica strecurata sau ceva usor - iaurt. Se evita alimentele care pot cauza constipatie sau balonare, deci fructe sau legume, acestea nu se consuma in primele 2-3 zile. Vorbeste mai bine cu personalul din spital, cu doctorul sau cu surorile medicale.
anonim_4396 întreabă: