| lickennes a întrebat:

Salu TPU, de cateva zile mi se ia pielea de pe maini. stiu ca este de la calciu, si nu pre astiu ce sa fac. Imi puteti spune ce sa mananc sau sa beau orice in afara de lapte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Branza are calciu, sau suplimentele cu calciu.
Si sincer, nu cred ca ti se ia pielea de la lipsa de calciu, calciu e pentru oase, dar mai bine intrebi un meidc sa fi sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am aflat ca daca iti dai cu sperma proaspata seara inainte de culcare si faci si o manuala inainte ti se fortica mana cu care faci astfel incat nu iti va mai pca pielea. bafta! :*

| Mirrre a răspuns:

Manaca cat mai multe fructe si bea calciu..de la farmacie happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mirrre):

Fructele nu au calciu, in general oamenii care zic "mananca multe fructe" sunt paraleli cu nutritia si repeta ca o placa stricata

| Mirrre a răspuns (pentru Cosmin86):

Bine daca uh zici desteptule..fructele contin vitamine si si alea ajuta la ceva..cin legatura cu calciul..eu am cumparat la farmacie si e bunwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mirrre):

Ca un mic sfat, baga si niste miere ( de tara, nu porcarii din comert ) in aliementatia ta, contine mai multe vitamine decat fructele

| lickennes explică:

Ce gluma buna vasilinawinking