| albastrel2011 a întrebat:

Salur TPU! Am o mica intrebare si aceea este:
Am 15 ani si recent m-am,, apucat,, sa vapez, elf bar-uri fara nicotina si cu aroma doar, dar faza este ca nu o sa vapez regulat, doar 1 data sau de 2 ori maxim pe an, vreau sa imi iau una iarna si una vara de exemplu, sunt expus la un risc mare de probleme? Precizez ca am astm bronsic de mic dar nu am mai avut o forma grava de multă vreme. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, esti expus la risc foarte mare!
Vapingul este interzis minorilor tocmai pentru ca deja este cunsocut ca afecteaza ireversibil plamanii copiilor in crestere si acelor bolnavi (astme, bronsite), iar copii sunt incapabili sa discearna binele de rau la varsta asta.
Mai ales ca ai astm bronsic, nu recomand fumatul si nici statul in incaperea unde se fumeaza, chiar si 1 singura tigara.

| Frank51 a răspuns:

Eu fără astm, perfect sănătos am dezvoltat o tuse și dureri în piept. Tu ești predispus la chestii mai grave decât atât.

| Lukasssz a răspuns:

Din cauza anturajului te-ai apucat? nu?

| albastrel2011 explică (pentru Lukasssz):

Nup, doar ca am vrut sa incerc eu singur sa vad cum este. Nu am anturaje de genul.

| dinaprilie a răspuns:

Na.daca o sa ai vreo problema cu/impreuna cu astmul sti ce ai de facut, dupa.dai inainte.ole pentru medicina moderna happy

| Mirel4412 a răspuns:

Poate ti se pare ca vape-ul e cool, dar crede-ma ca o sa te plictisesti de el rapid. Macar ramai la astea ieftine ca daca incepi sa investeti bani in vape-uri adevarate o sa regreti mai tarziu.

| Mavni a răspuns:

Daca ai astm, renunta la vapare, la tutun.
Pentru tine riscul e si mai mare decat pentru altii.