| andreisergiu123456789 a întrebat:

Salut.
1.)Ce intampla cu corpul tau cand de dimineata pana la pranz mananci numai fructe si legumez, si de la pranz la cina numai carne?
2.)Ce se intampla cand la pranz si la cina mananci si fructe si legume si carne si lactate? Adica gen mananci de toate la masa.
Ce imi puteti spune asadar, despre cele 2 stiluri de mai sus?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Eu nu as manca carne la cina, personal imi face rau, caci nu are timp sa se digere. Dimineata as consuma fructe, legume, pranz legume si carne si gustare fructe. Seara las cu un iaurt sau lapte cu cereale, ceva mai usor.

Orice corp reactioneaza diferit. la meniul dat de tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Amestecul de alimente se digeră mai greu.

| Furnicuta000 a răspuns:

Asa cum spunea un doctor care are o emisiune despre slabit, nu conteaza cat si cand mananci atata timp cat respecti numarul de calorii, iti iei toate substantele nutritive necesare si nu faci excese (adica sa mananci numai carne toata ziua de ex). Restul sunt povesti.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Sănătos ar fi sa mănânci numai vegetale. Fructele se mănâncă singure la o masa, la fel si legumele si zarzavaturile. Carnea este toxica indiferent la ce ore din zi o consumi, si indiferent cate verdețuri consumi lângă ea.

| Osneros a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

laughing
De când e toxică carnea?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Osneros):

De asta foarte multi vegani (care isi facusera si cariera din asta, bloguri, carti etc) au renuntat la veganism si au inceput sa manance din nou carne, chiar si dupa 10 ani. Pentru ca e toxica, nu?