Tocmai ca nu ingrasa si e f buna pentru organism nu neaprat pentru slabit.cum de ai reusit sa slabesti doar intr. o saptamana si 5 kg:O?
Poate parintii tai nu vor sa fii supraponderala.si vor sa fii sanatoasa si sa nu fii prea slaba dar chiar vreau sa situ cum de ai slabit :O?
Inima suporta in bune conditii o pierdere ponderala de maxim 1, 5 kg pe luna. Orice in plus, o afecteaza, efectele negative facandu-se vizibile peste ani si ani de zile.
Slabesti prea repede si, in cel mai bun caz, vei ajunge sa arati ca un liliac (sa atarne pielea pe tine ca aripile liliacului). O dieta saraca iti priveaza organismul de substantele necesare. Mai bine cauta sa ai o dieta echilibrata si o activitate fizica corespunzatoare. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si tine minte, site-ul asta este bun pentru toata familia. Deci ar fi bine ca si parintii tai sa urmeze sfaturile de acolo, mai ales daca au si ei probleme cu greutatea si, in paranteza, tin sa fie cu tine si cu copii tai cat mai mult. Obezitatea si sedentarismul sunt mai periculoase decat tutunul sau alcoolul.
Domnul sa fie cu voi.
1.Nu ingrasa, si unele voci spun ca slabeste. 2.Nu este sanatos sa slabesti atat de mult. 5 kg este mult sa slabesti si intr-o luna! Ai dat metabolismul peste cap si este posibil ori sa slabesti si mai mult fara sa mai vrei, sau sa te ingrasi la loc cu dublul a cat ai slabit! Trebuie sa slabesti treptat cate 2 kg pe luna, ca acest lucru sa ramana cat mai mult timp!
1. Orice produs din grau porumb orez linte fasole uscata cartofi ingrasa. La fel si produsele rafinate (zahar ulei )
Maimuta din care ne tragem se hranea cu fructe din copaci, cu legume de la baza copacilor sau prindea pesti, pasari ori animale. Prin urmare intestinul uman este adaptat consumului de fructe legume si carne. Mancandu-le pe acestea ne ingrasam mai greu. Maimutele nu se indeletniceau cu cresterea cerealelor.
2. Daca ai slabit facand foamea, privandu-te de proteine de origine animala, corpul pentru nevoile plastice a inceput sa-ti dizolve muschii. Ca ramai fara muschi nu ar fi o problema maxima, dar din pacate inima este si ea tot muschi. Slabind prin infometare mult in perioade scurte faci rau inimii. Sigur, facand asta o data nu patesti mare lucru. Repetand procesul poti afecta serios inima.
Daca ai slabit mancand legume, fructe, carne, lactate degresate si reducand zaharul, uleiul, grasimea animala, cerealele si facand miscare, pastrand un echilibru al varietatii alimentelor care sa asigure vitaminele si mineralele corpului este OK.
1.depinde de metabolism.in general, mai ales la fete, da.
2.mult! foarte mult! iti dai seama ca intr-o luna poti slabi 20 de kg daca o tii tot asa? o sa te sufle vantu pe strada...
1. Din contra, painea meagra cu cereale este cea mai buna pentru o dieta
2.Pai sa stii ca nu este cam bine.Sa dai dintr-o data 5kg jos nu este ceva O. K. pentru organism.Acum, depinde si de varsta si de inaltime si de greutate.Doctorul spune ca trebuie sa ai [ + ] sau [ - ] 5 kg de la inaltimea ta, ca sa arati bine.De exemplu, un copil de 1, 65m inaltime, poate sa aiba intre 60 si 70 de kg.Alta regula spune ca un copil de 13 ani de exemplu [pentru ca nu iti stiu varsta, dar asta este varsta mea si asta am vazut la medicul meu de familie] trebuie sa aiba in jur de 1, 50m si 45-50kg.Acuma, in zilele noastre numai asa nu este, insa asa spune cartea
Sper ca ti-am fost de ajutor!:*:*:*:*
POate parinti tai sunt un pic ingrijorarti ca ai dat fft repede jos atatea kilograme.
Painea neagra din cate stiu de la medici ingrasa si nu ingrasa. depinde daca mananci in exces te poti ingrasa. dar e bine s a mancam cat ne trebuie.
Te pup dia
1.Painea neagra cu cereale este un aliment complet, cu continut de faina neagra de grau, faina alba de grau, si amestec de cereale.Cred ca, ca orice paine ingrasa (dar f putin)
2.Ai slabit 5 kg de bunavoie intr-o saptamana prin vreo dieta sau ceva de genu? hmm, e cam multicel. Daca vrei sa slabesti si sa te mentii apoi in forma, slabeste incet, lent, mancand normal, dar nu exagerat, facand cateva exercitii fizice etc.
De obicei cu cat slabesti mai repede si mai mult, cu atat mai repede se pun kg la loc, deci nu-i prea bine!
Bafta!
Depinde de organism .eu daca pap cereale ma ingras . normal ar fi sa slabesti 3 kg pe saptamana .cum ai reusit sa slabesti 5?:X
Salut lasa-mi si mie msg pe privat te roig ce ai facut sa slabesti asa mult si rapid intr-o saptamana:*