| catalin221997 a întrebat:

Salut, a avut cineva ulcer duodenal? se poate trata? cum se trateaza?
cel mai bun raspuns primeste funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Tratament cu Omez + Alte medicamente la recomandarea medicului și un regim alimentar.

| irina_8165 a răspuns:

Epirazole, capsule gelatinoase
INTERDICTII: tutun, alcool, cafea, prajeli, carne de porc, afumaturi, carne conservata, branza fermentata, condimente, ardedi iuti, sare, dulciuri concentrate, ciocolata, cacao, paine alba fina, legume, fructe acide.

| irina_8165 a răspuns:

Nu nu am avut eu a avut o ruda a meahappy si asta ia recomandat medicul sfat sa te duci si tu la medic happy

| catalin221997 explică (pentru irina_8165):

Are tata a fost la medic si i-a dat sa iau biter cu apa si inainte a maiabut niste pastile si nu prea si-a facut efectu acum are alt tratament

| catalin221997 explică (pentru catalin221997):

Scze pentru greseli

| catalin221997 explică (pentru irina_8165):

Ruda ta mai are ulcer? i-a trecut?

| irina_8165 a răspuns:

Da dar vezi tu cand are pastile trebui sa respecte si un alt anumit mod de mancare adica are restrictiii de la multe... prajeli fumat mai ales alcool chestii cu seminte condimentat iute sucuri acidulate...
ce sa iti spun insanatosire tatalui tau:*

| irina_8165 a răspuns:

Da ruda mea se mai lupta cu ulcerul dar nici nu prea respecta regimul pe care i la recomandat medicul.