anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, a fost cineva la compania Lensa? Spune ca fac consultații gratuite la ochi, se mai merită să merg la spital dacă fac același lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.O evaluare corecta sa face la o clinica oftalmologica care dispune de mai multa aparatura, nu la un magazin care vinde ochelari, unde un optician sau optometrist iti masoara random acuratetea vizuala si iti prezinta ofertele.

De vizionat:
https://www.youtube.com/watch?v=q-_YwXUnD6A

| IonelIonescu a răspuns (pentru dullcat):

Am găsit cam toate răspunsurile din videoclip, mersi de ajutor!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La spital nu poti merge daca nu ai o urgență ca nu te primeste, iar cei care iti fac consultatia gratuita vor sa faci la ei ochelari ca de aceea este gratuita este o modalitate de a lor de a face clienti consultatie si determinare dioptrie gratis dar te conditioneaza sa faci la ei ochelarii si in general rama si lentila costă mult poate ajunge si la 1000 de lei depinde de model bineinteles, cei mai ieftini pot fi 100 lei depinde ce alegi.

| IonelIonescu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mă refer ca am programare și mă gândeam dacă se mai merită să mai pierd timpul la spital, dar am găsit răspunsul la "dullcat", și la ceilalți, o sa merg.

| UserRo10 a răspuns:

Consultul consta doar in masurarea la aparat si testarea cu diverse lentile la panoul cu litere. E strategie d emarketing pentru a cumpara de la ei lentile si rame. Mergi la un cabinet specializat ce face teste mai ample

| LaviniuA a răspuns:

Eu zic ca n-ai ce sa cauti acolo. Angajatii nu-s prea competenti si poate te alegi cu vreo problema la ochi. Mergi la un doctor oftalmolog.