| Oviy a întrebat:

Salut, a fost craciunul si stiti si voi cum e, am mancat mult, tot felul de dulciuri, multe prostii de la magazin, am mai consumat si bauturi alcoolice pe deasupra si nu ma simt foarte fresh.
As vrea sa fac o "detoxifiere", cine ma ajuta cu un sfat? o dieta ceva? multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mananca fructe si legume proaspete, salate fara dressinguri grele, bea doar apa plata, paine integrala, carne de pui sau curcan, sunca de pui. Alimente usoare in general.
Daca nu ai probleme cu stomacul, poti bea si apa cu lamaie si eventual putina miere.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Detoxifierea o faci după anul nou, ca si de revelion mai maninci prostii.

| Violleta2022 a răspuns:

O detoxificare dupa 3 zile de mancat mai greu?
Cati ani ai?

| Oviy explică (pentru Violleta2022):

Sper ca ai observat ghilimele de vigoare si iti dai seama ca nu sunt 3 zile de mancat, baut, plus ca mai venea si revelionul cand am pus intrebarea, dar voiam raspunsul din timp.
Stai linistit/a, nu trebuie sa stii tu cati ani am happy
PS: se scrie "detoxifiere".

| CryLulu a răspuns:

Încearcă să bei în fiecare dimineață înainte de masă un pahar de limonadă, iar intre mese mănancă un fruct în rest nu ar strica cateva exerciții aerobice.

| PDora a răspuns:

Apa alcalina ajuta la detoxifierea organismului. Rinichii au nevoie de apa pentru a procesa si elimina toxinele, iar apa alcalina este ideala pentru o buna detoxifiere. Am urmat si eu o astfel de cura cu apa Calipso, care alaturi de o alimentatie mai saraca in carne si grasimi saturate m-au ajutat sa-mi recapat starea de bine si revigorarea organismului, iar arsurile gastrice pe care le aveam au disparut. Apa alcalina consumata zilnic ajuta la digestie, piele si tonusul muscular.