Are efect placebo atunci cand vorbim de a trata o tulburare psihica, chiar daca promite marea cu sarea nu e acelasi lucru ca acest 5HTP chiar reface serotonina! Nu intru in detalii stiinfice!
Daca le-ai luat crezand ca vindeci depresia atunci sunt degeaba, daca le-ai luat pentru un somn mai odihnitor sau sa fii mai calm atunci probabil sa ajute, te ajuta daca ai un sistem nervos normal, nu daca ai o problema! De acolo si concluzia ca este fix placebo
Cand este o problema medicala fie ca vorbim de insomnie fie de o depresie sau anxietate, nu trece cu pastile de la plafar!
este o intreaga mascarada pe care o promoveaza farmacia din plante dar care nu au nici studii si nici lucruri concrete ca ar trata sau vindeca o afectiune, vorbesc la modul general!
Acesta este si motivul pentru care medicii psihiatri recomanda medicamente contra depresiei si nu plante miraculoase! iau 10 ani plante sperand ca ma voi face mai bine?
Am si spus singura planta pe care o recomanda deopotriva si "vracii" si medicii reali este silimarina, de ce? pentru ca exista studii si a trecut proba timpului, este o planta cu adevarat miraculoasa pentru ficat!
Eu am mai multa incredere in oamenii cu studii si zeci de ani de experienta in medicina decat in farmacia vracilor!
Alegerea este a ta insa, eu doar vreau sa te luminez!
anonim_4396 întreabă:
___Enzo întreabă: