| alex15ccc a întrebat:

A mai slabit cineva cu Regenon?
Am primit acum o saptamane tratamentul de la medicul endocrinolog si, nefiindu-mi foame, efectiv uit sa mananc.
Dar imi este frica ca dupa ce termin cu pastilele si dieta o sa ma ingras din nou, ce sa fac ca sa ma mentin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| melodrama a răspuns:

De slabit nu vei slabi cu ce ti-a dat doctora, merg periodic la control si in urma cu un an i-am spus ca mi-a fost recomandat sa iau tot un fel de ce ti-a recomandat tie doctora, mi-a spus ca nu exista pastile minune indiferent de oricine spune, desigur ma refer strict la slabire. Eu am reusit sa slabesc de la 101 la 78 de kg in aproape 1 an, nu cred ca iti inchipui cat sport si ce regim drastic am tinut. Regimul trebuie sa-l ai toata viata, pentru sanatatea ta, acum si eu mai mananc prostii aproape zilnic dar din fericire nu mai pun kilograme pentru ca fac sport.

2 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Nu, dar mulți s-au drogat cu el.

Dacă vrei să slăbești, schimbă alimentația. Lasă pastilele.

| orientalmed a răspuns:

Mancatul corect nu trebuie sa il percepi ca un regim dieta sau ca o obligatie. Trebuie sa fie parte din modul tau de viata, sa ti se para foarte natural sa manaci asta x si nu asta y. Iar x sa fie alegerea corecta si la ora corecta in combinatia corecta.
Trecand peste asta de pe acum incearca sa manaci regulat fie ca ti-e foame sau nu. Ai sa te pomenesti ca iti scade brusc glicemia, vezi alb si te trezesti jos fara sa stii de ce.
Citeste prospectul medicamentului minune si vezi cam ce efecte adverse are. In plus :
"A fost demonstrată numai eficacitatea de scurtă durată în ceea ce priveşte reducerea greutăţii. Încă nu sunt disponibile date semnificative privind modificări ale morbidităţii sau mortalităţii."
Nu iti cunosc medical cazul dar ..Cauta alte solutii.