| lllrrrlll a întrebat:

a tinut cineva dieta lui Ion Cristoiu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Dieta sta ca orice dieta in calorii cat mai putine, si da am adoptat un stil de viata sanatos fara multe calorii si da rezultate am slabit multe kg dar important e ca ma simt ok, man putin mai mereu evita dulciurile, painea, tot ce e carbohidtrat incerc sa evit, si manc cat mai multa carne si fibre cat mai multe, sport culturism si cardio o ora pe zi

| lllrrrlll explică (pentru RAY):

Felicitari.eu am o problema.am luat 30 kg in cateva luni,intr-adevar mancand ca o purcea,gen ciocolata noaptea, shaorma, pizza, cartofi prajiti, kfc.Mc etc...si am vazut un articol cu reusita lui ion cristoiu si m-ar interesa ce a mancat exact si nu am gasit nimic concret. daca ai avea idee, m-as bucura sa imi spui si mie :X

4 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Ion cristoiu e gras.

| lllrrrlll explică (pentru peperonies):

Ion cristoiu era gras...acum are o varsta, arata bine, consider eu si a reusit sa slabeasca atunci foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu.

Întrebări similare