| AndreeaDaniela2000 a întrebat:

Aceasta este o întrebare pentru fete, ati avut vreodata,, Poala albă"? Eu nu am avut niciodata pană sa am contact sexual cu actualul meu iubit, credeti ca se poate transmite sexual? As prefera raspunsuri cu experienta voastra decat ceva de pe net.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| sofisis a răspuns:

"Secreţii vaginale (denumite popular și 'poală albă') – în general, sunt normale şi reprezintă modalitatea prin care vaginul se curăţă singur. Secreţiile vaginale îţi fac apariţia cu cel puţin câteva luni înainte de prima menstruaţie, datorită activităţii hormonale şi continuă până la menopauză, când devin mai puţin abundente. Secreţiile conţin substanţe produse în col şi vagin plus bacterii şi celule moarte desprinse de pe pereţii vaginului."
Trebuie sa iti faci griji daca apar mancarimi, aspect branzos, miros neplacut, usturime etc. Daca apar lucruri de genul, da, cel mai probabil ai o infectie transmisa sexual.