| Cadillac a întrebat:

Acum 1 jumatate de ora am vrut sa ascut ceva la 1 polizor electric si din greseala m-am zgariat la varful degetului aratator si mi sa luat putin din unghie si 1 mica parte din piele.Pe moment mi-a curs putin sange dar mi-a trecut repede in acest moment zgarietura e destul de mica dar totusi sunt speriat putin(asa fac mereu). Acuma m-am pansat si ma doare putin credeti ca pot pati ceva rau adica: sa mi se taie degetu, sa nu il mai pot misca? Imi va trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Catalin_8375 a răspuns:

O sa te mai usture dar poti sa-l misti si nu o sa ti-l taie

4 răspunsuri:
| Cadillac explică:

Se vindeca?

| ToxicGirl a răspuns:

O sa iti treaca.Trebuie doar sa iti pui unpik de apa oxigenata...si betadina.Si dupa poti sa te pansezi.Trebuie totusi unpic dezinfectat locul ca sa nu ti se faca urata zgarietura...Dar nu e nimic grav happy

| Cadillac explică:

Pot sa fac ceva sa nu ma mai usture ca ustura de mor!

| AliceHamingway a răspuns:

Domne cum sa il taie? e doar o zgarietura nu e nimic grev daca il lasi in apa rece si fara pansament ca sa se usuce rana