| Reila a întrebat:

Acum 2 luni am inceput un tratament pentru cosuri prescris de medicul dermatolog. Pentru o luna am folosit doar skinoren si ma spalam cu ivadermaseb. Am aflat ca am ovare microchistice si de aceea am prea multi hormoni. La al doilea consult mi-a prescris acneaid, zinc si vitamina b6..si sa ma dau pe fata dimimeata ceva pentru urmele lasate de cosuri, dupa amiaza skinoren gel si seara ceva de la bioderma. Mi se pare ca fata mea s-a inrautatit... Am inceput tratamentu cu pastile de o luna..stiu ca trebuie sa mai astept.dar totusi...in fiecare dimineata ma trezesc cu 1-2 cosuri in plus ..mai sunt si dureroase.nici ciclul nu mi-a mai venit de o luna si ceva..am o secretie caramizie. Ce sa fac?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa te prezinti la sectia endocrinologie pentru a ti se face toate analizele strict necesare in vederea determinarii naturii dereglarii hormonale. Ulterior medicul ginecolog in stransa colaborare cu medicul endocrinolog pot stabili profilul tau hormonal real si prescrie un tratament corespunzator. Atat acneea cat si amenoreea si afectiunea de ovare micro/polichistice sunt de natura hormonala.Trebuie intervenit pentru a se tratata cauza si nu doar efectele acestor dereglari hormonale. Multa sanatate!

Întrebări similare