Întrebare recomandată | fugera a întrebat:

acum 2 luni de zile am fost operat la nas pentru deviatie de sept (nara dreapta), iar la ambele nari doctorul a zis ca a taiat si din cornete. problema mea este ca seara, noaptea si dimineata cand stau intins sau in fund, mi se infunda nara dreapta sau nara stanga. ce pot face? am zis ca intreb aici sa nu ma duc a doctor daca nu e grav. multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
mariana
| mariana a răspuns:

Dupa operatie tesutul narilor s-a hipertrofiat si de aceea ai greutate la respirat.
Pana se va indeca, este bine sa pui picaturi cu apa marina, se gasesc la farmacie, ori chiar cu zeama de lamaie.
Se mai poate face instilatie nazala cu apa sarata (o lingurita cu sare la un pahar de apa si se toarna apa in pumn si se trage, pe rand pe nas, de fiecare data astupand o nara si tragand pe cealalta.
Acestea sunt remedii naturiste care sper sa te ajute.
Un gand bun si multa sanatate.