| Stefan12462 a întrebat:

Salut, acum 2 luni mi s-a făcut circumcizia din motive de sănătate și totusi mi-a rămas o umflatura si m-am dus acum o luna la doctorul care m-a operat si a spus ca este un edem si va trece, ca nu este nici un fel de problema si totusi mi-a rămas si acum dupa o luna după ce a zis ca trece si am fost iarăși la el zilele acestea si s-a uitat mirat si a spus ca va trebui sa vin iar sa ma taie pentru ca atunci când m-a cusut mi-a strangulat un vas de sange (din ce am inteles eu in mare) acum nu prea as vrea sa ma duc sa faca experimente pe mine stiind ca m-a numit "primul caz special".
Păreri? Sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Păreri? Du-te sa te taie din nou, pentru ca a recunoscut ce a facut.

| sierra1 a răspuns:

Lasă-l pe el (medicul) să dea sfaturi

| jj7700 a răspuns:

Cat de mare este edemul? Am avut si eu dupa operatie unul cat un bob de orez care s-a format din cauza ca aveam o vena groasa la suprafata pielii penisui care nu avea cum sa nu fie sectionata de circumcizie. S-a dus de la sine dupa 3-4 luni si nu mi-a provocat vreun disconfort. Daca nu e foarte mare si nu te deranjeaza/doare l-as lasa in pace. Altfel se poate reface circumcizia mai radical cu extirparea completa a ramasitelor de preput, dar e bataie suplimentara de cap plus disconfortul inca unei interventii chirurgicale.

| Stefan12462 explică (pentru jj7700):

Este destul de mare si vad ca se tot umfla si pana la urma am aflat ca m-a operat un urolog si nu trebuia sa ma opereze el si astăzi ma duc sa vad daca se poate face ceva ca este destul de mare

| Stefan12462 explică (pentru jj7700):

S

| jj7700 a răspuns (pentru Stefan12462):

Pai daca oricum mergi la doctor si stie el mai bine ce ai, de ce ne mai intrebi pe noi? Daca e ceva rar/specific si doctorul tau iti stie diagnosticul, e putin probabil sa fie cineva mai intelept aici.