| Amg33 a întrebat:

Salut
Acum 2 zile am avut o petrecere și am întrecut măsură la bautura, a doua zi mi-a fost rau, pe la 12 ziua am fost la fotbal, acolo am băut apa plata, minerala și limonada, înainte de asta am vomitat după vomitat numai apa. Când am ajuns acasa m-am pus sa dorm, și tata spune ca am început sa scot niște sunete di sa ma incolacesc, incerca sa ma trezească dar nu auzeam nimic pana când m-au dat cu oțet și m-am trezit. P.s era sa ma inec cu voma /saliva
Din ce cauza s-a întâmplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Alcoolul este vina!

| ioana748 a răspuns:

Alcool,oboseala,efort,caldura,a fost prea mult pentru organismul tau.
Sa nu mai faci asa. Masura la bautura si efort.
Multa sanatate,

| Cipi1212 a răspuns:

Mai las-o ușor cu băutura.

| Mindfulness a răspuns:

Din cauza inconștiențeihee hee

| StudentLaMedicina a răspuns:

Ai dormit prea adânc şi era să te îneci cu propria vomă. Nu mai bea aşa de mult. Şi nu mai dormi pe spate după ce ai băut.

| Amg33 explică (pentru StudentLaMedicina):

Asa somn sa nu auzi nimic în jurul tău? Și sa te invinetesti putin?

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru Amg33):

Tu ce te gândeşti că s-a întâmplat? Eu cred că nu poți respira singur dacă eşti în stare de inconştiență. Când bei prea mult şi adormi nu îți mai poți apăra căile respiratorii şi astfel te poți îneca cu vomă sau salivă. Nu ştiu de învinețit, nu ai menționat nimic în text.

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru StudentLaMedicina):

Trebuie să dormi pe o parte când eşti intoxicat cu alcool sau diverse substanțe.

| Annie92 a răspuns:

Intoxicație cu alcool.