| Neata_Marius_1994 a întrebat:

Salut acum 2 zile catelul meu a dat cu laba si mi-a despicat buza de sus am fost la urgente mi-au prins buza acolo cum trebuie cu un plasture ca nu am vrut sa ma coase taietura e de 2 cm vertical, intrebarea este ce asi putea face sa nu imi ramana semn? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DincuAlex1997 a răspuns:

Incearca cu crema cicatrizanta

| DanteAsapRav a răspuns:

Nimic - Daca iti facea cusatura aveai sa astepti putin mai mult dar rezultatul final ar fi mai satisfacator

| iulian1302 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Din cauza ca nu ai lasat medicii sa iti coase buza din pacate iti va ramane semn. O perioada mai lunga dupa ce o sa ti-se vindece buza (aproximativ o luna) ti-se va vedea mai tare acel semn dupa care nu se va mai vedea asa de tare dar se va vedea. Totusi poti incerca sa iti aplici o crema cicatrizanta dar din punctul meu de vedere nu prea va functiona dar merita sa incerci.