| CosminIonut77 a întrebat:

Salut, acum 2 zile m-am zgariat la o alunita si mi-a curs sange. Ieri m-am dus la doctor si mi-a dat trimitere la dermatolog dar tata zice ca nu e nimic. Ideea e ca nu ma doare sau ceva dar pe la tample ma simt ciudat, adica parca ma doare foarte putin uneori. M-am dat cu betadina.
Intrebarea e, este neaparat grav? Si ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este nimic grav cu alunita. Probabil insa ai niste probleme psihologice si ar trebui sa te consulte un psiholog. Nu te mai sa cu betadina pe alunite, e riscant

| Freya1 a răspuns:

Taicato nu e medic iar cu astea nu te joci.Pe unchiul meu la internat pentru o alunita

| Caro34 a răspuns:

Eu zic sa mergi pentru orice eventualitate la dermatolog. El o poate vedea cu un aparat si stii macar ce ai de facut. Ar fi bine, daca ti-ar putea-o scoate definitiv de acolo. Numai bine!

| TFKatarina a răspuns:

Dacă alunita era ieșită în afara pielii, atunci mergi la dermatolog.

| AlyS074 a răspuns:

Depinde unde aveai alunita. Si care e intrebarea?

| Marceltst a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. E bine sa mergi la dermatolog daca simti ca te doare un pic capul. Dar sa stii ca daca te gandesti la ceva de ex. ca te doare, o sa te doara.

| CosminIonut77 explică:

P.S Alunita e in cap la spate