| WLMA a întrebat:

Salut, acum 26 de ore am avut extracția unui molar de minte erupt. Totul a decurs normal. Astăzi am verificat zona și am observat câteva fire din sutură ieșite. Nu mă doare, nu sângerează, nu știu de cât timp au ieșit. Nu îmi vine să o sun pe dentistă dacă nu am simptome deoarece am mai stresato în trecut cu ipohondria mea și am văzut că deja ia ajuns. Întrebarea mea este: Dacă nu am alte simptome fizice, e normal ca unele fire să iasă după abia 24h?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

E absolut normal, dentistii pun fire care se desprind singure, vor mai cade din ele, trebuie doar sa fii pe faza si sa le scoti de acolo cand simti ca s-au desprins ca sa nu le inghiti.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Suna o pe doctoriță ea stie cel mai bine streseaz o ca de aia ia bani de la pacienti sa fie stresata nu ne intreba pe noi ca nu ti am facut noi extractia măselei sun o pe ea

| WLMA explică (pentru CristiDinBucuresti):

Dacă nu știi răspunsul nu trebuia să răspunzi. Ai lăsat acest comentariu doar să te bagi în seamă?