| FairPlay a întrebat:

Salut, acum 3 sapt am avut hepatita A, vreau si eu sa stiu daca pot fuma, 3 tigari pe zi, cei de acolo nu mi-a spus nimic daca am voie sa fumez sau nu. repede ca nu mai pot sa nu fumez.dau funda primul care imi raspunde. multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Eu zic sa eviti cat poti, este foarte important ca ficatul tau sa se refaca in urma hepatitei.Cred ca ai primit un regim special in functie de cat de afectat este ficatul tau si perioada de vindecare depinde de tine. Daca tu respecti aceste reguli,regim alimentar,fara alcool, fara tutun, boala nu pune probleme si nu cronicizeaza.
Sanatatea inainte de toate, nu o neglija, este insasi viata ta!

2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Fumatul nu dauneaza hepatitei ci dauneaza grav sanatatii tale, ficatului tau in special.Alegerea iti apartine.

| FairPlay explică (pentru Raniia):

Vreau sa stiu doar, daca pot fuma in 3 tigari pe zi, dauneaza asa tare ficatului meu?

| Raniia a răspuns (pentru FairPlay):

Eu zic sa eviti cat poti, este foarte important ca ficatul tau sa se refaca in urma hepatitei.Cred ca ai primit un regim special in functie de cat de afectat este ficatul tau si perioada de vindecare depinde de tine. Daca tu respecti aceste reguli,regim alimentar,fara alcool, fara tutun, boala nu pune probleme si nu cronicizeaza.
Sanatatea inainte de toate, nu o neglija, este insasi viata ta!