Dupa ce ti se termina perioada de citostatice cam la 2 saptamani asa (acum depinde de la om la om, dar maxim 1 luna dupa) ar trebui sa inceapa sa creasca, dar dupa cum am inteles din carti de specialitate (nu lucrez in domeniu, dar imi place sa citesc despre medicina) o sa iti creasca in acelasi ritm ca inainte sa il pierzi, doar ca poate creste in alta culoare si alta forma (daca il aveai lins, acum poate creste ondulat). crescand intr-un ritm de aprox 2 cm/luna cam asa. vitaminele si mineralele sunt bune pentru tot ansamblul corpului deci poti lua ca nu strica, dar creme care sa faca minuni..eu nu cred in ele. lasa-l sa creasca natural, da-i timp..stiu ca e anapoda pentru tine sa nu ai par, dar o sa creasca mai frumos decat era inainte
Cea mai buna solutie este Biotina C Plus ( www.premiumvitae.com/nutrilite-biotina-c-plus/ ). Un produs special conceput pentru par piele si unghii. Contine colagen si vitamina C.
Ti-l recomand cu incredere pentru ca are efecte dupa numai un flacon ( aprox 1 luna ), este natural, sigur si fara efecte adverse
Mario1996 întreabă: