| alextati a întrebat:

Salut, acum 3 zile am fost la strand si dintr-o data m-a luat o durere de spate in zona superioara. Durerea a persistat pana am mers acasa iar atunci a inceput sa ma doara si pieptul destul de nasol.Acum, cand ma misc sau daca stau pe spate in pat aud un sunet ciudat din piept, durerea de spate si piept mi-a trecut, dar acum am un fel de amorteala la umarul stang (nu stiu sa explic exact) tin sa mentionez ca am 15 ani, poate fi ceva ingrijorator?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Da, poate fi ingrijorator. Mergi la medic pentru un control. Dar nu amana. Mergi dimineata.

| Flar3 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa treci pe la un doctor, sa ii povestesti de problema si iti da un tratament. Nu e normal la 15 ani, cam prea rar se intampla asa ceva.