| GeorgeMadallin a întrebat:

Acum 3 zile mi s-a extras al 2-lea molar de jos. Durerea inca continua si e insuportabila. Nu am dat cu limba in locul respectiv, nu am baut rece / cald, nu am facut nimic ca sa deranjez locul. Stie cineva cauza durerii si ce ar trebui sa fac? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| stefaniaforever a răspuns:

Acum o săptămână mi-am scos și eu o măsea care era poziționată undeva în cerul gurii. Gingia o sa mai doară câteva zile, pe mine m-a durut în jur de 5 zile locul ăla și nu e neapărată nevoie sa bei rece sau cald sau sa dai cu limba. Eu am luat Nurofen Ultra și durerea îmi dispărea pentru 12 ore. Ți-l recomand. Dacă nu ești adept al medicamentelor, poți face din nou o vizita la dentist ca sa vezi cum stau lucrurile. Multă sănătate!

1 răspuns:
| vocea a răspuns:

Calmantele pana acum ar trebui sa fie cele mai bune du-te la un medic dentist sigur te va ajuta sper ca nu te temi