| alynandrey a întrebat:

Salut, acum 3 zile, respectiv luni am fost la dentist pentru extractia unei masele si a trebuit sa imi faca cea mai puternica anestezie (nu dau explicatii de ce) iar a 2a zi mi-au aparut niste rani pe pielea din fata maxilarului ca si cum mi-as fi muscat pielea singur si ma ustura cand vorbesc mai mult sau atunci cand rad, mi-am tot clatit gura cu ceai de musetel dar vreau sa stiu daca exista ceva mai bun de facut sau de luat. Este cumva vreo reactie alergica la anestezic? ps am facut testul inainte cu picatura in ochi si a iesit ok

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Eu cred ca chiar te-ai muscat, pentru ca efectul anesteziei a tinut probabil mult timp si nu ti-ai dat seama cand te-ai muscat pentru ca nu ai simtit aceea parte.
La farmacie o sa-ti recomanda cea mai potrivita solutie de badijonaj, dar si ceaiul de musetel are efect antiinflamator, calmant si antiseptic bun natural.

| alynandrey explică (pentru evenso):

Daca ma muscam simteam imediat dupa ce trecea efectul anestezicului, prima data mi-a aparut o rana jos si apoi au mai aparut pe rand si sus. luni seara au inceput sa apara si apoi a 2a zi dimineata m-am trezit cu gura plina de astfel de rani, nu am obiceiul sa ma musc in somn sau altceva

| evenso a răspuns (pentru alynandrey):

Ar fi cel mai indicat sa te duci inapoi la stomatolog si sa te vada el.

| Empathizer a răspuns:

Nu pare o reactie alergica, ci o stomatita. E bine ca ai folosit ceai de musetel, dar mergi la medic sa-ti recomande badijonajul potrivit.