| counter79 a întrebat:

Acum 30 de minute am fost la dentist deoarece aveam 2 carii. Acum vreau sa va intreb, pentru ca nu mi-a zis si am uitat si eu sa il intreb. Cand pot manca sau bea apa? dar ma intereseaza mai mult cand pot bea apa! Pentru ca mai trebuie sa ma duc si saptamana viitoare pentru ca mai am 6 carii si sa stiu si pentru data viitoare ca mor de setelaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| YooCata a răspuns:

2 ore nu ai voie sa mananc sau sa bei happy dar daca vrei sa fi sigura ca plomba sa intarit poti sta si 2 ore jumwinking

| Lollaow a răspuns:

Salut. poti bea apa la circa 30 de minute dupa interventie. mancare se recomanda dupa 2 ore si jumatate.

| danudanu a răspuns:

Nu stiu

| WoKy a răspuns:

Pai cam 30min-1hr stai fara sa mananci si sa bei apa...adica eu asa am facut si am plomba de aproape 1 an
Bafta... Funda

| amalyyya a răspuns:

2 ore sa nu mananci si sa nu bei apa;

| dmrtr a răspuns:

Peste 2 ore poti manca si bea apa. mie asa mi-a zis cand am fost si mi-a pus plomba FUNDA

| GreenB0y a răspuns:

Pai eu stiam ca in cam 2 ore poti sa bei apa dar dpa 2 cari cred ca poti bea acum numai stiu cand mi-am facut eu carile eu am baut imediat dar depinde si ce aparat a folosit eu zic totusi sa mai astepti 30 de min ca sa fi sigurwinking

| 358ili a răspuns:

Mai asteapta 30 de min sau maxim pana la doua ore si dupa aceea poti bea daca chiar tie sete bea apa cu paiu si dau direct pe gat dar sa nu atinga locul cu pricina

| miaaaaa a răspuns:

Ai depinde ce fel de plomba ti-a pus...mai nou la plombele de portelan poti manca dupa 20-30 min.pentru ca procedeul de plombare e unul care usuca f bine plomba.

| alessia5158 a răspuns:

Apa, sucuri poti sa bei fara probleme( apa nu disloca plomba sau pansamentul cu ciment dentar). De mancat, poti manca dupa 2 ore. Numai bine!

| torsi a răspuns:

Cel putin o orawinking
P.S. cam multe carii.winking

| anutza a răspuns:

Daca ti-a pus plomba nu manca si bea 2 ore, daca ti-a pus doar ciment ionomer si nu e finalizata plomba e suficient 30 min
Apa poti bea cu paiul, nu ajunge la masea.