| joshua12 a întrebat:

Salut, acum 5 minute am prins cateaua in gunoi, a stat acolo cred ca, cateva minute bune.
Dupa eu am scos-o, dar am lasat-o sa se duca la patul ei, apoi sora mea s-a jucat cu ea si nu s-a spalat pe maini si a plecat in camera.
Mna n-am am avut cum sa spal cateaua dupa " incident " ca n-am avut sampon de caini la indemna, este vreo sansa sa iei vreo Hepatita A/B/C din gunoi? AJUTOR VA ROG, DAU FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Hepatita A se mai numeste in popor boala mizeriei, dar anunt pe toata lumea ca nu este tocmai asa, deci oricum daca ai o igiena buna cu spalat des pe maini, nu vei lua hepatita de la faptul ca ai pus mana pe caine!

Hepatita B si C care sunt hepatite virale dar mult mai periculoase decat varianta A; se propaga (B si C) asemanator cu toate BTS-urile adica boli cu transmitere sexuala.
Deci exclus de la caine sa iei hepatita B sau C!

| dullcat a răspuns:

Depinde ce era in cosul de gunoi?

| joshua12 explică (pentru dullcat):

Resturile mancate de noi, de mine sora mea tata mama

| dullcat a răspuns (pentru joshua12):

Daca era doar mancare gatita care nu a apucat sa se altereze, veti supravietui.

| lpavel a răspuns:

Nu se intampla nimic de la o singura intamplare! Sa nu se repete de mai multe ori!