| christiankng7 a întrebat:

Salut. Acum aproape 8 luni, am avut un incident la genunchiul stang. Mergeam cu picioarele incrucisate si dintr-o data simt cum a fugit genunchiul (stang) si mi se umflase extrem de rau si durea. Am facut primul RMN si imi zicea ca nu am nevoie de operatie. Ulterior, am aflat ca mi se incrucisasera ligamentele si mi s-a spart o bucata din rotula si se tot plimba prin zona genunchiului. E normal ca dintr-o singura miscare sa se fi intamplat asemenea lucru? Intr-un final mi s-a mai intamplat acelasi lucru inca o data si am ajuns la operatie. Vreau un raspuns la intrebare va rog. Dau coronita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Sunt unele mișcări ce par simple, dar sunt extrem de periculoase. Mersul încrucișat e unul din ele. Pentru că picioarele au o poziție nefirească. Odată am incercat și eu și am realizat cît e de periculos. E cam ca la o mașină ce merge pe două roti, nu trebuie sa te mire daca își face praf caroseria pe partea pe care merge la un moment dat.

1 răspuns:
| Ticvm a răspuns:

Da e normal, ai grija că te poți rani dintr o singura miscare