| DariusHamza a întrebat:

Salut, acum cateva luni am fost operat de unghie incarnata, dar am fost azi la medic si mi-a spus ca am si puroi sub unghie acolo unde a fost taiata... cred ca puroiul e de mult sub unghie ca am stat cu unghia incarnata vreo 2-3 ani laughing si nu stiu sigur daca se numeste " panaritiu " daca stiti cum e operatia sa scoata puroiul? E dureroasa asa am inteles de la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Operatia nu este dureroasa, fiindca iti va face anestezie locala.
Dar de data, dupa operatie, respecta in totalitate sfaturile medicului, ca se pot formeaza puroi si sa nu ajungi la infectie si septicemie, ca-ti taie degetul.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Din moment ce bănuiesc ca va trebui să ai și anestezie, nu cred ca te va durea, maxim vei simți un disconfort.