| frumushika09 a întrebat:

Salut, acum cateva luni, cand eram la ora de sport si faceam lumanarea profesoara a zis ca am scolioza si m-am speriat pentru ca mi-a zis ca nu mai pot face nimic sa indrept coloana si ca la batranete o sa am mari dureri. Am 14 ani si studiez vioara, iar la vioara multi au scolioza din cauza pozitiei in care se canta. Stiu ca exista niste exercitii pentru coloana sau se pot purta chestii ca kosmodisk. Va cer un sfat. Funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cryshhtian a răspuns:

Salut! nu lua pe nimeni in seama care-ti spunce ca scolioza nu se indreapta pentru ca e o mare prostie! eu am avut dubla scolioza cu 34 de grade curbura si am reusit sa indrept coloana in 2 ani,acum fiind tot normal, am muncit mult, am mers la o sala de forta si la chineto-terapie, in continuare ma duc la masaje reflexo-terapeutice, sa stii ca se poate!

4 răspunsuri:
| thekillercatalin a răspuns:

Incearca sa faci exercitii de coloana
in fiecare dim sau seara fa-ti o incalzire de coloana sau cv de genuu
am avut un prieten si a facut exerctii in fiecare zii si sia indreptat si acum e normal
sper ca ti-am fost de foloswinking

| DanyPavel a răspuns:

Buna. Du-te la un doctor. Daca ai probleme la coloana va trebui sa faci gimnastica (iti va spune doctorul ce si cum sa faci) si poate va trebui sa porti corset.

| Cryshhtian a răspuns:

Du-te urgent la un cabinet de chineto-terapie! nu sta ca se agraveaza si pe urma va fi mai greu de indreptathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ce au zis mai sus, pus un pat foarte tare pe care sa dormi noaptea. Eu dorm pe o saltea tatami, japoneza, direct pe jos (mi-am pus incalzire electrica prin pardoseala in dormitor, sub parchet, si e spectaculos de placut).