Da nu are voie sati scoata nici un dinte(ori tii indreapta ori tii scoate sin 2 una)dar montarea poate fi jenanta dar purtarea nu deranjeaza cu nimi, dar sincer sa-ti spun nu stiu cat poate sa coste deoarece aparatul este din argint
Buna! Nu trebuie sa iti scoata nici un dinte! Nu stiu cine ti-a spus asta dar nu este necesar in toate cazurile. O sa ai o senzatie neplacuta cand o sa-ti puna aparatul, dar purtarea lui nu te deranjeaza cu nimic. Din cate stiu, aparatul costa intre 500 si 1000 de roni, dar depinde de medic! Mult noroc!
Draga qwerty1234, Nu-ti fa probleme, nu o sa trebuiasca sa-ti scoata vreun dinte pentru. montare. Da, v-a durea un pic si nu o sa poti vb. 2 zile, dar o sa te acomotezi. O sa il ai 5 ani. AAA, si sa stii ca aparatul dentar nu este facut din argint sau din aur sau din alte metale pretioase, cum ar fi diamant sau bronz. Aparatul costa 600 ron.
Nu o sa iti scoata nici un dinte, o sa coste vre 500 10000 ron. Intre(eu nu mai stiu exact care era suma, am si eu) Prima oara o sa te doara 2 zile, apoi de acomodezi. o sa il porti ca 2- 5 ani. Eu sunt in al 3-lea an. O sa mai faci si niste rotatii, daca e mobil.
Daca da: O sa faci niste rotatii o data la saptamana, o sa il porti tot timpul si cand mananci, il dai jos.
Daca nu: Am auzit ca o sa te doara montarea, o sa mananci cu el si cam atat.
Sper ca te-am ajutat.
Montarea nu te va durea deloc, ai o senzatie de gadilare(mangaiere) iar costul nu stiu ce fel de aparat itit trebuie eu am avut si ma costat in jur de 24-25 de milioane dar date in rate.Si app. de scosul dintiilor, nu iti fa griji nu iti va scoate nici un dinte(dar asta din prop. de 90%, daca ai probleme mai grave la montarea aparatului iti va scoate un dinte max. 2 dar stai linistit ca vei avea anestezie cu un spray). Deci concluzia, nu iti fa griji de dureri sau alte cele!