anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum câteva minute m-am lovit de tocul ușii ( accident stupid știu) cu degetul din mijloc de la piciorul drept. De mișcat pot să îl mișc, cu mici dureri, dar când calc, efectiv, ma doare ( nu foarte tare). De umflat nu pare să fie umflat, dar e o mică pată roșie sa zic așa... Aveti vreo idee dacă este rupt sau fracturat? Sau e doar de moment și dacă pun gheață o să îmi treacă? Știu că e un accident stupid, dar se mai întâmplă. sad de fapt asta se întâmplă dacă efectiv fugi prin casă... (din diferite motive). dau fundă. mersi celor ce îmi răspund

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vasea7 a răspuns:

Poate sa fie putin fracturat, am avut si eu asa tip de accident, in caz ca nu trece de la sine, consulta un doctor!

10 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Buna cunosc si eu acest sentiment. O sa treaca de la sine. Da poti pune gheata pentru ameliorarea durerii dar va trece de la sine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din atâta lovitură este puțin probabil să se fi fisurat osul.

| iurii75 a răspuns:

Mdaaa! îmi pare rău dar e nevoie să fie amputat!
laughing
Se mai întîmplă când nu deschizi ochi. happy

| Anonimus19191 a răspuns (pentru iurii75):

Ce sa zic, ai și tu dreptate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cate degete am tras eu la tocuri de la usi, la dulapuri... Si nu s-a mai rupt nimic.

Răspuns utilizator avertizat